Over ons

Over ons

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Geen gedoe, Goed geregeld


Wij zijn Rob en Suzette Swart en eigenaar van Autobedrijf Swart Heemskerk. Wij zijn na een jarenlange ervaring in de automotive branche in 2011 met veel gedrevenheid samen dit bedrijf gestart. We zijn ontzettend trots dat we onze wens om een onafhankelijk autobedrijf te starten, waar hebben gemaakt. Alleen in deze onafhankelijkheid kun je naar onze mening met trots, passie, gedrevenheid en eerlijke handelsmentaliteit ondernemen.


Rob is vanaf zijn 18e als monteur begonnen en heeft in de loop der jaren alle mogelijke technische papieren behaald, tot Master Technician en apk keurmeester aan toe. Na 13 jaar is hij verder gegaan als autoverkoper om na 3 jaar als vestigingsmanager bij Toyota Beverwijk te worden aangesteld. Na 9 jaar met veel plezier dat bedrijf te hebben geleid zag Rob door de enorme groei van de organisatie dat hij daar niet meer op zijn plek zat, waardoor de wens om het roer om te gooien groeide. Daar ging Suzette, de echtgenote van Rob, helemaal in mee. Suzette is sinds 2006 werkzaam in de automotive branche als service adviseuse. Ze heeft altijd vol enthousiasme de receptie bemand en de klanten te woord gestaan. Ook bij haar staat persoonlijk contact en een eerlijke behandeling voorop.


Ons motto is en blijft: ‘help een klant zoals je zelf geholpen wilt worden.’ Voor iedere handeling is dit onze gouden stelregel. Of het nou gaat om een reparatie, onderhoud of om de aankoop van een andere auto, wij zullen ons altijd verplaatsen in uw situatie en daarmee streven naar het juiste advies.


Op het ideale moment kwam de mogelijkheid om het voormalig pand van autobedrijf Hooiveld over te nemen. Perfect gelegen aan de Rijksstraatweg tussen Castricum en Heemskerk. De showroom met twee verdiepingen leent zich uitstekend voor het presenteren van zowel gebruikte automobielen als nieuwe en gebruikte brommobielen. Rob bemand samen met Ton Veenboer en Tim Leitner de moderne, ruime werkplaats die volledig is uitgerust voor reparatie, apk en onderhoud aan alle merken personenauto’s en brommobielen. Ondanks dat wij geen Toyota dealer zijn kunnen we wel zeggen dat wij met ruim 25 jaar Toyota ervaring ongekend veel kennis in huis hebben van dit merk, tot hybridetechniek aan toe.


Autobedrijf Swart Heemskerk is naast een full service BOVAG autobedrijf ook officieel brommobiel-dealer voor de hele regio Kennemerland en met sommige merken zelfs voor heel Noord-Holland.


Wij kijken uit naar uw bezoek aan ons bedrijf! De koffie staat klaar!


De persoonlijke aandacht die u verdient

AutoFirst Swart Heemskerk in Heemskerk wil de service bieden die wij zelf ook graag krijgen. Een gevoel van welkom hoort daar zeker bij. Net als dampende koffie en een krantje wanneer er even gewacht moet worden op bijvoorbeeld een bandenwissel of een APK. Wij zorgen ervoor dat u weer thuis komt wanneer u uw auto even moet missen voor een onderhoudsbeurt of reparatie. AutoFirst Swart Heemskerk heeft altijd een leenfiets of leenauto beschikbaar en anders brengen wij u. Wij zijn gevestigd in Heemskerk.

De klant is bij ons nog koning. Dat ziet u ook terug in de persoonlijke aandacht en heldere uitleg van onze monteur over de status van uw auto. Wij staan garant voor professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen en bieden dit tegen een zeer betaalbare prijs. Bij AutoFirst Swart Heemskerk in Heemskerk vinden wij het daarom niet meer dan normaal dat u 2 jaar (fabrieks)garantie krijgt op reparaties en nieuwe onderdelen.

Wij doen onze uiterste best om het te voorkomen; u kunt echter onverhoopt toch een keer stranden met pech. Als vaste klant van AutoFirst heeft u in dat geval recht op hulp bij pech tegen een zeer goed tarief in Nederland; 24 uur per dag, zeven dagen in de week. Lees hier meer!

Bij AutoFirst staat u met pech nooit alleen!


Kwaliteit

Bij AutoFirst Swart Heemskerk voelt u zich thuis! Bovendien bieden wij, met de modernste toepassingen, topkwaliteit en een hoog serviceniveau. Uw auto is bij ons in vertrouwde handen. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met moderne diagnoseapparatuur waarmee wij de nieuwste auto’s met de laatste technische innovaties kunnen onderhouden en repareren, dit geldt ook voor elektrische en hybride auto’s.

Onze goed opgeleide monteurs werken met OEM (Original Equipment Manufacturer) kwaliteit onderdelen, welke aan precies dezelfde eisen voldoen als de originele onderdelen. Daardoor kunnen wij ongeacht welk merk auto, tegen een betaalbare prijs onderhouden, met behoud van fabrieks- en mobiliteitsgarantie.

Afspraken plannen kan zowel telefonisch als online en ook offertes vraagt u net zo makkelijk online bij ons op. Wij verzorgen regelmatig een nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips.

Kwaliteit en professionaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Om dit te onderstrepen zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend.


Kort en bondig:

De persoonlijke aandacht die u verdient.

 • Altijd van harte welkom
 • Koffie en een krantje
 • De klant is koning
 • Persoonlijke aandacht en goede uitleg over de status van uw auto
 • Thuisbrengservice
 • Leenfietsen
 • Fabrieksgarantie op nieuwe onderdelen
 • 2 Jaar Reparatie garantie
 • Waar voor uw geld dankzij professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen een betaalbare prijs
 • Makkelijk te vinden in uw woonplaats of regio
 • Klanttevredenheid staat voorop met een goed cijfer op www.klantenvertellen.nl)
 • Professioneel onderhoud met A-kwaliteit onderdelen tegen betaalbare prijs
 • Online gemak bij het plannen van afspraken of het opvragen van offertes
 • Nieuwsbrief met aantrekkelijke aanbiedingen en handige tips
 • Aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend
 • Eigentijdse werkplaats, uitgerust met moderne apparatuur
 • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
 • Goed opgeleide en gemotiveerde monteurs met gedegen kennis van alle merken, modellen en aandrijflijnen
 • Professionele auto diagnose apparatuur met de meest recente software
 • Verzorgde uitstraling & herkenbaarheid


Tot ziens bij AutoFirst Swart Heemskerk!


AutoFirst. Geen gedoe, Goed geregeld