Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn Rob en Suzette Swart en eigenaar van Autobedrijf Swart Heemskerk. Wij zijn na een jarenlange ervaring in de automotive branche in 2011 met veel gedrevenheid samen dit bedrijf gestart. We zijn ontzettend trots dat we onze wens om een onafhankelijk autobedrijf te starten, waar hebben gemaakt. Alleen in deze onafhankelijkheid kun je naar onze mening met trots, passie, gedrevenheid en eerlijke handelsmentaliteit ondernemen.

Rob is vanaf zijn 18e als monteur begonnen en heeft in de loop der jaren alle mogelijke technische papieren behaald, tot Master Technician en apk keurmeester aan toe. Na 13 jaar is hij verder gegaan als autoverkoper om na 3 jaar als vestigingsmanager bij Toyota Beverwijk te worden aangesteld. Na 9 jaar met veel plezier dat bedrijf te hebben geleid zag Rob door de enorme groei van de organisatie dat hij daar niet meer op zijn plek zat, waardoor de wens om het roer om te gooien groeide. Daar ging Suzette, de echtgenote van Rob, helemaal in mee. Suzette is sinds 2006 werkzaam in de automotive branche als service adviseuse. Ze heeft altijd vol enthousiasme de receptie bemand en de klanten te woord gestaan. Ook bij haar staat persoonlijk contact en een eerlijke behandeling voorop.

Ons motto is en blijft: ‘help een klant zoals je zelf geholpen wilt worden.’ Voor iedere handeling is dit onze gouden stelregel. Of het nou gaat om een reparatie, onderhoud of om de aankoop van een andere auto, wij zullen ons altijd verplaatsen in uw situatie en daarmee streven naar het juiste advies.

Op het ideale moment kwam de mogelijkheid om het voormalig pand van autobedrijf Hooiveld over te nemen. Perfect gelegen aan de Rijksstraatweg tussen Castricum en Heemskerk. De showroom met twee verdiepingen leent zich uitstekend voor het presenteren van zowel gebruikte automobielen als nieuwe en gebruikte brommobielen. Rob bemand samen met Ton Veenboer en Tim Leitner de moderne, ruime werkplaats die volledig is uitgerust voor reparatie, apk en onderhoud aan alle merken personenauto’s en brommobielen. Ondanks dat wij geen Toyota dealer zijn kunnen we wel zeggen dat wij met ruim 25 jaar Toyota ervaring ongekend veel kennis in huis hebben van dit merk, tot hybridetechniek aan toe.

Autobedrijf Swart Heemskerk is naast een full service BOVAG autobedrijf ook officieel brommobiel-dealer voor de hele regio Kennemerland en met sommige merken zelfs voor heel Noord-Holland.

Wij kijken uit naar uw bezoek aan ons bedrijf! De koffie staat klaar!

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

0

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Swart Heemskerk word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer