Financiering

Het is in Nederland bij wet verplicht dat een auto of brommobiel waarmee u de openbare weg betreedt verzekerd moet zijn. Er zijn verschillende soorten verzekeringen af te sluiten. Wij zijn in staat om voor u te bemiddelen bij het afsluiten van een dergelijke verzekering. Verder zijn wij uw contactpersoon naar de verzekeringmaatschappij. Doordat wij dit voor u kunnen doen heeft u zelf geen omkijken meer naar de verdere afhandeling of afsluiting van een verzekering.

U bent verplicht om een WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) te hebben als auto of brommobiel eigenaar. Dit verzekert u voor schade die u aan anderen aanbrengt (dus niet schade aan uw eigen voertuig die door uw schuld is veroorzaakt). U kunt ook kiezen voor een All Risk verzekering. Dan bent u voor alle risico’s verzekerd.

Ook een gepaste financiering kunnen wij voor u regelen. Of het nu gaat om een nieuw voertuig of een jonge occasion, dat maakt niet uit. In een persoonlijk gesprek kunnen wij kijken wat voor u de best passende financieringsvorm is. Heeft u liever een doorlopend krediet waarbij u wat meer flexibiliteit heeft of liever een vast krediet waarbij u vooruit precies weet wat uw maandlast en looptijd is? Wij kunnen het voor u regelen.

Als u hieronder op de knop drukt kunt u heel simpel zelf al bekijken wat voor u de verzekering en/of de financiering bij ons kost.

 

 

 

AutoFirst Swart Heemskerk. Uw auto op de 1e plaats.

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • U behoud uw fabrieksgarantie
  • AutoFirst Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

Preventieve maatregelen

0

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Voordelig onderhoud

Met regelmatig onderhoud voorkomt u pech of dure reparaties aan uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Swart Heemskerk word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer